ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ STATUS TOURISM AGENCY

Το Status Tourism Agency είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο-οργανισμός, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κρήτης ΣΤΑ Χανιά . Έχοντας  ένα ευρύ και αξιόλογο δίκτυο συνεργατών μπορεί και προσφέρει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας όλες τις προσωπικές ταξιδιωτικές απαιτήσεις των πελατών του.

Το Status Tourism Agency παρέχει την δυνατότητα για οργανωμένα ή μεμονωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, μετακινήσεις, ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος, γαμήλια ταξίδια, ταξίδια πολυτελείας, extreme sports δραστηριότητες καθώς και κάθε είδους τουριστική και ταξιδιωτική υπηρεσία.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό χώρο, βρίσκεται  πάντα στην διάθεση σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των ταξιδιών σας. Στην Status tourism Agency, ακόμη και το πιο μικρό πακέτο ταξιδίου λαμβάνει την σημασία που πρέπει. Έτσι μπορούμε και παρέχουμε μοναδικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας, τα ενδιαφέροντα τους και τον τρόπο με τον οποίο ταξιδεύουν.

Ο στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών στο ταξιδιωτικό χώρο.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Κάνοντας κλικ αποδέχεστε τους όρους μας
© 2012-2016 - STATUS GENERAL TOURISM AGENCY - e-mail: ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: 2014 | 2015
Ποσειδώνος & Πλατείας Σούδας, 73200, Σούδα, Χανιά - Τηλ.: 28210 42209, Φαξ: 28210 42689