Έκδοση Εισιτηρίων

Ο σύγχρονος ταξιδιώτης έχει διάφορες ανάγκες όταν πρόκειται στην οργάνωση ενός ταξιδιού. Όλα ξεκινούν από την έκδοση εισιτηρίων. Το γραφείο Status Tourism Agency (μέλος του Hatta) διαθέτει ένα πλήρες τμήμα για την έκδοση εισιτηρίων από αεροπορικούς ναύλους και στρατιωτικούς ναύλους.

Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάποια συγκεκριμένη μέρα και σε συγκεκριμένο αεροδρόμιο ή θα θέλατε να δείτε τις δυνατότητες που υπάρχουν για το ταξίδι σας καθώς και τις καλύτερες προσφορές από τις αεροπορικές εταιρίες. Το Status Tourism είναι συνεχώς σε επιφυλακή για τις πιο ανταγωνιστικές τιμές συμπεριλαμβανομένου και του χαμηλού κόστους αεροπορικών εταιριών μέσω διαδικτύου. Επιπλέον υπάρχουν κατά διαστήματα ειδικές προσφορές σε ταξιδιωτικά γραφεία κατευθείαν από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρίες. Η έκδοση εισιτηρίου από το γραφείο μας, εκτός της προσωπικής βοήθειας που θα έχετε ενός αξιόπιστου ταξιδιωτικού γραφείου θα έχετε και την καλύτερη δυνατή τιμή, ανεξαρτήτως που βρίσκεται αυτή.

Επιπλέον εκδίδουμε και εισιτήρια για θαλάσσια ταξίδια με καράβια.

Σας παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας. Με μεγάλη ευχαρίστηση ένας εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Κάνοντας κλικ αποδέχεστε τους όρους μας
© 2012-2016 - STATUS GENERAL TOURISM AGENCY - e-mail: ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: 2014 | 2015
Ποσειδώνος & Πλατείας Σούδας, 73200, Σούδα, Χανιά - Τηλ.: 28210 42209, Φαξ: 28210 42689