Εταιρικο Προφιλ

Το Status Tourism Agency είναι ένα σύγχρονο ταξιδιωτικό γραφείο-οργανισμός, που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας Κρήτης, καθώς και σε επιλεγμένους προορισμούς σε Ελληνικά νησιά μας η Σαντορίνη, η Κέρκυρα κλπ.  Έχοντας  ένα επιλεγμένο και αξιόλογο δίκτυο συνεργατών μπορεί και προσφέρει αξιόπιστες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καλύπτοντας μας μας προσωπικές ταξιδιωτικές απαιτήσεις των πελατών του. Το Status Tourism & τtravel Agency παρέχει την δυνατότητα για οργανωμένα ή μεμονωμένα ταξίδια, κρατήσεις επιλεγμένων Ξενοδοχείων & Βιλλών, έκδοση εισιτηρίων Ελλάδος αλλά και εξωτερικού,  κρουαζιέρες, μετακινήσεις, ταξίδια ειδικού ενδιαφέροντος, γαμήλια ταξίδια, ταξίδια πολυτελείας, extreme sports δραστηριότητες καθώς και κάθε είδους τουριστική και ταξιδιωτική υπηρεσία.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας εταιρείας με πολυετή εμπειρία στον τουριστικό χώρο, βρίσκεται πάντα στην διάθεση μας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση των παρεχομένων υπηρεσιών. Στην Status Tourism Agency πιστεύουμε πολύ στην απευθείας επικοινωνία και στην προσωπική πινελιά που προσθέτει σε μία ασφαλής  συναλλαγή μέσω Internet.

Στην Status Tourism & Travel Agency, ακόμη και το πιο μικρό πακέτο διακοπών  λαμβάνει την προσεκτική σημασία που πρέπει. Έτσι μπορούμε και παρέχουμε μοναδικές ταξιδιωτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας και τα ενδιαφέροντα μας. Ο διαρκής στόχος μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών στο ταξιδιωτικό χώρο.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Κάνοντας κλικ αποδέχεστε τους όρους μας
© 2012-2016 - STATUS GENERAL TOURISM AGENCY - e-mail: ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: 2014 | 2015
Ποσειδώνος & Πλατείας Σούδας, 73200, Σούδα, Χανιά - Τηλ.: 28210 42209, Φαξ: 28210 42689